Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Anker stoot deel zakelijke portefeuille af

Anker stoot deel zakelijke portefeuille af

05-10-2012 0 reacties

Anker heeft het zakelijke deel van de in 2011 overgenomen assurantieportefeuille van Wim Koster Assurantiën uit Assen verkocht aan Kremer pensioen-...
Anker heeft het zakelijke deel van de in 2011 overgenomen assurantieportefeuille van Wim Koster Assurantiën uit Assen verkocht aan Kremer pensioen- en risicoadviseurs (Assen). De portefeuille van circa 200 zakelijke relaties wordt geïntegreerd binnen het bestaande kantoor.

"Ons intermediair is zich sinds de opkomst van nieuwe media steeds meer op de particuliere markt gaan richten. Daarbij worden onze klanten vooral telefonisch en via internet bediend. Voor onze zakelijke klanten zijn we op zoek gegaan naar een erkende lokale speler die deze doelgroep op uitstekende wijze kan blijven bedienen", aldus Sjoerd Zijlstra, directeur van Anker Verzekeringen.
Kremer is een samenvoeging van de afzonderlijke assurantiekantoren van David en Erwin Kremer. Door deze overname heeft het bedrijf nu vijf mensen in dienst.
Op de foto v.l.n.r.: Gerald Vredevoogd, Erwin Kremer (linksachter) , David Kremer, (rechtsachter) - alledrie van kantoor Kremer - en Bert Posthumus, directeur Anker Verzekert.

09-10-2012

AFM legt boeteregime uit

09-10-2012

Rabobank ziet kleine groei bij intermediair

09-10-2012

'Financieel product moet verplicht eenvoudig en goedkoop'

05-10-2012

Honderste Eco-Polis uitgereikt

05-10-2012

BNP Paribas Cardif ondersteunt intermediair bij BGFO 3

04-10-2012

Adfiz doet tegenvoorstel aan Verbond over garantieregeling

03-10-2012

Verbond wil vangnetregeling voor klanten intermediair

03-10-2012

Financiën kijkt naar alternatief fiscale aftrek advieskosten

24-09-2012

Lelystad papieren uitvalsbasis voor Cinjees

24-09-2012

Adfiz bepleit uitbreiding van portefeuillerecht

21-09-2012

Adfiz hekelt AFM-voorstel verbod incassorecht

19-09-2012

AFM pleit voor verbod op incassorecht

18-09-2012

Veldsink Groep breidt uit

14-09-2012

Stichting JVM breidt uit

14-09-2012

Rivez neemt twee kantoren over

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl