Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Arag en Yarden samen in nabestaandenservice

Arag en Yarden samen in nabestaandenservice

25-09-2012 3 reacties

Rechtsbijstandsverzekeraar Arag en uitvaartverzekeraar Yarden hebben samen de Juridische Nabestaandenservice in het leven geroepen. De dienst moet...
Rechtsbijstandsverzekeraar Arag en uitvaartverzekeraar Yarden hebben samen de Juridische Nabestaandenservice in het leven geroepen. De dienst moet consumenten gaan helpen bij juridische problemen die kunnen spelen voor of na een overlijden.

De nabestaandenservice richt zich vooral op nabestaanden die juridisch advies willen rondom overlijden. Tegen een gereduceerd tarief helpt Arag Yarden-klanten bijvoorbeeld met het opstellen of checken van een testament of legt de rechtsbijstandverzekeraar vast wat er na het overlijden met de kinderen of bezittingen moet gebeuren. Als er een conflict ontstaat in de familie over invulling van de uitvaart of de erfenis biedt de nabestaandenservice advies en begeleiding. Telefonisch advies kost de Yarden-klanten die gebruik willen maken van de nabestaandenservicie  € 15 per jaar (i.p.v. € 32,50. Als er een jurist wordt ingeschakeld kost deze vanaf € 148 (i.p.v. € 160) per uur.

28-09-2012

Hoge Raad bevraagt Europees Hof over advocaatkeuze

28-09-2012

Roland verzekert evenementen

10-09-2012

DAS opent vestiging in Utrecht

23-08-2012

Rechtsbijstandverzekeraars druk met arbeidszaken

15-06-2012

Crisis doet omzet DAS stijgen

21-05-2012

Anker verleent volmacht aan Van Kampen

24-04-2012

Klaverblad wijzigt woonhuis- en rechtsbijstandverzekering

11-04-2012

Arag biedt ondernemers incassohulpmiddel

30-03-2012

DAS past verwijzingsbeleid aan na klachten intermediair

15-02-2012

Gratis abonnement Consumentenbond bij rechtsbijstandpolis NN

31-01-2012

Rialto ziet heil in 'moeilijke' rechtsbijstandpolis

24-01-2012

Anker bezoekt gestrande schippers

Reacties

26-09-2012 Piet

Heel mooi allemaal, ik geef Yarden nog een jaar als ik de verhalen mag geloven, kunnen ze nog mooi even genieten van de award!

25-09-2012 Joke

Hoezo innovatie...als je de innovatieprijs van VTU bedoelt is er een andere inzender met iets soortgelijks, maar dan de mogelijkheid vragen op juridisch, fiscaal en financieel geied te beantwoorden...lijkt me dan een betere optie...

25-09-2012 Peter

Nu is het aanbod compleet! Iedereen zat hierop te wachten....! Wauw en direct voordragen voor de innovatie award.....

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl