Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › BNP Paribas Cardif ondersteunt intermediair bij BGFO 3

BNP Paribas Cardif ondersteunt intermediair bij BGFO 3

05-10-2012 0 reacties

BNP Paribas Cardif gaat het intermediair ondersteunen met het kennisplatform www.allesoverbgfo.nl . "Wij merken dat veel adviseurs nog worstelen...
BNP Paribas Cardif gaat het intermediair ondersteunen met het kennisplatform www.allesoverbgfo.nl . "Wij merken dat veel adviseurs nog worstelen met de inhoud van de wetgeving. Dat maakt het lastig voorbereiden en aanpassingen op de bedrijfsvoering te doen", aldus de verzekeraar.

Op deze website wordt het intermediair in begrijpelijke taal geïnformeerd over de verschillende thema's binnen de nieuwe wetgeving. Zo komt het provisieverbod op complexe producten uitgebreid aan bod. "We kijken hierbij niet alleen naar de vereisten van de wet, maar laten ook de consument uitgebreid aan het woord", zegt Tom van der Geer, directeur Partners & Brokers van BNP Paribas Cardif.

Bureau D&O heeft over zes belangrijke thema's publicaties geschreven. Op de website kunnen deze publicaties gedownload worden. Met deze handleidingen krijgt het intermediair "praktische tools" waarmee het aan de slag kan.

09-10-2012

AFM legt boeteregime uit

09-10-2012

Rabobank ziet kleine groei bij intermediair

09-10-2012

'Financieel product moet verplicht eenvoudig en goedkoop'

05-10-2012

Anker stoot deel zakelijke portefeuille af

05-10-2012

Honderste Eco-Polis uitgereikt

04-10-2012

Adfiz doet tegenvoorstel aan Verbond over garantieregeling

03-10-2012

Verbond wil vangnetregeling voor klanten intermediair

03-10-2012

Financiën kijkt naar alternatief fiscale aftrek advieskosten

24-09-2012

Lelystad papieren uitvalsbasis voor Cinjees

24-09-2012

Adfiz bepleit uitbreiding van portefeuillerecht

21-09-2012

Adfiz hekelt AFM-voorstel verbod incassorecht

19-09-2012

AFM pleit voor verbod op incassorecht

18-09-2012

Veldsink Groep breidt uit

14-09-2012

Stichting JVM breidt uit

14-09-2012

Rivez neemt twee kantoren over

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl