Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › CED-experts hangen rookmelders op

CED-experts hangen rookmelders op

28-09-2012 3 reacties

CED is partner van de Brandpreventieweken, die van 1 tot en met 31 oktober worden gehouden. In dat kader gaan de schade-experts van CED BrandVaria...
CED is partner van de Brandpreventieweken, die van 1 tot en met 31 oktober worden gehouden. In dat kader gaan de schade-experts van CED BrandVaria komende maand brandmelders ophangen bij 6.000 Nederlandse huishoudens. De rookmelder is onderdeel van de CED Preventiebox.
Het idee is ontstaan vanuit een betrokken medewerker. In het verlengde daarvan is CED een samenwerking aangegaan met de Nederlandse Brandwonden Stichting en is de CED Preventiebox ontwikkeld. Deze box bestaat uit een rookmelder van 'First Alert' met tienjarige garantie en voorziet verder in nuttige preventietips, noodnummers en diverse promotiematerialen.

14-08-2012

Schade brand Vodafone geraamd op € 30 mln

04-05-2012

2012 tot dusver 'gemiddeld' brandschadejaar

27-04-2012

NMA: 'Gemeenten moeten makelaar inschakelen'

25-10-2011

Leeuwarder Onderlinge gaat samen met volmachtbedrijf

06-01-2011

'Brandschade Chemie-Pack in tientallen miljoenen'

Reacties

01-10-2012 Margriet Schenkel

Waar halen jullie dat knappe fotomodel vandaan??????

28-09-2012 Pietje Puk

@berend Jammer zeker, dat jij niet in het nieuws bent dan...

28-09-2012 berend

tja, als je maar in het nieuws bent. Wij hangen al jaren rookmelders bij onze relaties op.

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl