Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › CED introduceert herstellabel

CED introduceert herstellabel

04-10-2012 3 reacties

CED lanceert met Multi Herstel een nieuw label voor naturaherstel voor de schadebranche. Het nieuwe label koopt via het eigen netwerk de...
CED lanceert met Multi Herstel een nieuw label voor naturaherstel voor de schadebranche. Het nieuwe label koopt via het eigen netwerk de herstelwerkzaamheden in en verzorgt de aansturing en coördinatie van de herstellers. Multi Herstel is een zelfstandige onderneming met een eigen management.

Multi Herstel is een landelijk en onafhankelijk herstelnetwerk van gekwalificeerde bedrijven die gezamenlijk alle mogelijke hersteloplossingen, zoals glasherstel, reconditionering, parket en laminaat en bouwkundig schadeherstel aanbieden. Voor de coördinatie en aansturing van de herstellers is Gert de Rijder aangetrokken. Het nieuwe label gaat op 1 januari 2013 van start.

20-08-2012

Focwa verbaasd over fraudeplan schadeherstel

Reacties

05-10-2012 P.A.W.Tettero

Eens met de reactie van heer Coolen.CED is, evenals de andere grotere expertisebureau's, in het geheel niet onafhankelijk. Zij zijn nl. volledig in handen van een aantal verzekeraars; hetgeen niet in altijd in het voordeel van de consument werkt...

05-10-2012 anton coolen

CED eigenaar van assuradeuren multi hertsel van CED
Dus de voorspelbare cirkel is rond
Uiteraard legitiem Maar het woordje onafhankelijk is denk ik niets op diens plaats.
Transparant zijn is zeker in deze tijd belangrijk. Nu nog een contra expertise bureau oprichten en assuradeuren hebben alles in handen. Nogmaals geen probleem maar wel duidelijkheid naar verzekerde geven.

05-10-2012 Jolanda Plas

Gert de Rijder behoort tot de besten in zijn vak.

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl