Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Conservatrix en OZF krijgen keurmerk

Conservatrix en OZF krijgen keurmerk

03-10-2012 0 reacties

Levensverzekeraar Conservatrix en zorgverzekeraar OZF Achmea hebben afgelopen maand het Keurmerk Klantgericht Verzekeren in de wacht gesleept....
Levensverzekeraar Conservatrix en zorgverzekeraar OZF Achmea hebben afgelopen maand het Keurmerk Klantgericht Verzekeren in de wacht gesleept. Daarmee hebben nu 50 verzekeraars het keurmerk ontvangen van de Stichting Toetsing Verzekeraars.

Eerder dit jaar werd het keurmerk al toegekend aan Mondial Assistance. De 47 maatschappijen die al een keurmerk hadden, krijgen elke twee jaar een periodieke beoordeling. Van degenen die al zo'n beoordeling hebben gehad, is ruim de helft niet in een keer geslaagd.

12-07-2012

Keurmerkverzekeraars passen websites aan

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl