Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Dela sluit aan op HDN

Dela sluit aan op HDN

25-09-2012 0 reacties

Uitvaartverzekeraar Dela is vanaf 15 oktober aangesloten op het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Daarmee hoopt Dela efficiënter te kunnen...
Uitvaartverzekeraar Dela is vanaf 15 oktober aangesloten op het Hypotheken Data Netwerk (HDN). Daarmee hoopt Dela efficiënter te kunnen communiceren bij de verwerking van aanvragen voor overlijdensrisicoverzekeringen. De Hypotheker is de eerste samenwerkingspartner van Dela die van de aansluiting gebruik maakt.  

Sinds de vernieuwing van Dela's LeefdoorPlan, waarbij de Hypotheker voor het eerst ging samenwerken met de uitvaartverzekeraar, was er meer behoefte aan een aansluiting op HDN. "De digitale snelweg levert ons efficiëntie en snelheid in de processen met onze samenwerkingspartners", aldus Tom Mulder, directeur Dela Intermediair. Ook Bas Millenaar, commercieel directeur van De Hypotheker, is content. "Dela is voor ons een zeer belangrijke businesspartner op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen. Met het aansluiten van Dela op HDN gaat nu het grootste deel van al onze overlijdensrisicoaanvragen via HDN."

16-02-2011

Annuïtaire variant van overlijdensrisicopolis Dela

16-12-2010

Alle verzekeraars scoren voldoende in consumentenonderzoek

11-11-2010

Dela biedt ook bestaande verzekerden lagere risicopremie

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl