Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Drie studentes in de race voor Scriptieprijs 2012

Drie studentes in de race voor Scriptieprijs 2012

01-10-2012 1 reactie

Na de genomineerden voor de Generali AM Innovatie- en aanmoedigingsprijs zijn ook de drie genomineerden voor de Innovatiescriptieprijs bekend...
Na de genomineerden voor de Generali AM Innovatie- en aanmoedigingsprijs zijn ook de drie genomineerden voor de Innovatiescriptieprijs bekend gemaakt. Drie getalenteerde studentes, die alle drie onderzoek deden naar de verbetering van de financiële dienstverlening.

De onderwerpen van de scripties lopen sterk uiteen, maar alle studenten kwamen in hun scripties tot waardevolle en inspirerende inzichten voor onze branche. De genomineerden zijn:

  • Annamária Vágási, studente WO Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit, is genomineerd met haar scriptie ‘Invloed van rechtskeuze(vrijheid) op het grensoverschrijdende verzekeren binnen de Europese interne markt’. Vágási onderzocht hierin de invloed van rechtskeuzevrijheid op het grensoverschrijdend verzekeren binnen de Europese interne markt.

  • Iris Blom, studente Marketing aan de Vrije Universiteit, is genomineerd met haar scriptie ‘Customer Passion, a New Concept in Marketing’. Blom onderzocht hierin waarom het ene bedrijf ongemotiveerd lijkt om de klant op de beste manier te bedienen, terwijl het andere bedrijf hierin juist excelleert.

  • Alina Borovitskaya, studente MSc Finance and Law aan de Duisenburg School of Finance, is genomineerd met haar scriptie ‘Does winning a sustainable award impact financial performance?’ Borovitskaya onderzocht hierin of het winnen van een ‘sustainable award’ effect heeft op de financiële performance van bedrijven in de financiële sector.

Op 27 november wordt op de Verzekeringsbranchedag bekendgemaakt welke scriptie de Generali AM Innovatiescriptieprijs 2012 wint en welke student daarmee € 5.000,- in de wacht sleept.

Reacties

02-10-2012 Rick Guitjens

Om de toekomst van onze branche te waarborgen, zijn dergelijke initiatieven om creativiteit onder jonge mensen te stimuleren alleen maar toe te juichen. Van harte aan de genomineerde studenten!

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl