Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Fleur Rieter aan het roer bij pensioenbedrijf ASR

Fleur Rieter aan het roer bij pensioenbedrijf ASR

09-10-2012 5 reacties

Marcel van der Meulen, directeur Pensioenen bij ASR, gaat het bedrijf per 31 december verlaten. Hij wordt opgevolgd door Fleur Rieter.
Marcel van der Meulen, directeur Pensioenen bij ASR, gaat het bedrijf per 31 december verlaten. Hij wordt opgevolgd door Fleur Rieter.

Rieter (43) is sinds 2011 werkzaam bij ASR als CFRO en lid van het managementteam AOV/Ziektekosten. Zij werkte eerder bij onder meer Legal & General, Zwitserleven en PwC.
Van der Meulen bekleedde de afgelopen tien jaar verschillende directiefuncties binnen ASR. Als directeur ICT was hij medeverantwoordelijk voor de ontvlechting uit Fortis. Sinds 2011 is hij directeur van het pensioenbedrijf. "Onder zijn leiding zijn grote stappen gezet om het bedrijfsonderdeel toekomstbestendig te maken", aldus ASR. Wat Van der Meulen gaat doen is niet bekend. "Hij heeft besloten zijn loopbaan buiten ASR voort te zetten", zo heet het.

Reacties

09-10-2012 Rob, ASR adviseur en Cockpitgebruiker

Zonder buitendienst is het eenvoudig sturen . . .

Succes toegewenstt.

09-10-2012 A.

Als tarieven verhoogd worden en opnieuw en opnieuw en opnieuw zowel van auto als opstal/inboedel..
Als de hele levenbuitendienst eruit moet..
Als Directie vervangen wordt voor goedkopere goden..
Als hele afdelingen te weinig mensen hebben voor teveel aanvragen zoals hypotheken..
En schadeaanvragen en schadebehandeling voor 90% door de TP zelf gedaan wordt..

Dan wordt ASR verkooprijp gemaakt met een rentabiliteit waar je gek van wordt.

En dat voor een staatsbedrijf.. Leve de sanering!

09-10-2012 Rob Pols

@ H@ns,

Ook Fleur Rieter is een goede integere bestuurder. Ik ken haar uit de tijd dat zij in de directie zat bij Legal @ General

09-10-2012 Waus

3x raden waarom hij dit schip verlaat! ASR Pensioenen is momenteel een drama! Geen service en giga achterstanden. Hopelijk komt er een keer verbetering nu

09-10-2012 H@ns

Jammer, ik heb Marcel leren kennen als een goede, integere bestuurder. Misschien daarom wel weg bij ASR? In ieder geval veel succes toegewenst.

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl