Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Honderste Eco-Polis uitgereikt

Honderste Eco-Polis uitgereikt

05-10-2012 0 reacties

Volmachtbedrijf Voogd & Voogd en Delta Lloyd hebben de honderste Eco-Polis uitgereikt aan Jan-Willem van Kampen en Hein Philipse van Hoek en...
Volmachtbedrijf Voogd & Voogd en Delta Lloyd hebben de honderste Eco-Polis uitgereikt aan Jan-Willem van Kampen en Hein Philipse van Hoek en Kabeljauw verzekeringen en financiën. Zij kunnen nu een maand lang rondrijden in een Opel Ampera.

De Eco-Polis is een huismerk van Delta Lloyd en kortgeleden geïntroduceerd. De polis wordt exclusief aangeboden via het volmachtkanaal van Voogd & Voogd. De verzekeringnemer krijgt 15% premiekorting als hij kiest voor deze 'groene' polis.

"Met de introductie van de Eco-Polis willen wij ons steentje bijdragen aan een meer duurzame toekomst en de markt stimuleren om milieubewuste keuzes te maken. Zoals het aanschaffen van een energiezuinige personenauto", aldus Delta Lloyd en Voogd & Voogd.

Op de foto v.l.n.r.: Frank Boon en Hans Fako (Delta Lloyd), Hein Philipse en Jan-willem van Kampen (Hoek & Kabeljauw), Johan Jordaan (Voogd & Voogd), Robert Otto (Delta Lloyd) en Michael de Nijs (Voogd & Voogd).

09-10-2012

AFM legt boeteregime uit

09-10-2012

Rabobank ziet kleine groei bij intermediair

09-10-2012

'Financieel product moet verplicht eenvoudig en goedkoop'

05-10-2012

Anker stoot deel zakelijke portefeuille af

05-10-2012

BNP Paribas Cardif ondersteunt intermediair bij BGFO 3

04-10-2012

Adfiz doet tegenvoorstel aan Verbond over garantieregeling

03-10-2012

Verbond wil vangnetregeling voor klanten intermediair

03-10-2012

Financiën kijkt naar alternatief fiscale aftrek advieskosten

24-09-2012

Lelystad papieren uitvalsbasis voor Cinjees

24-09-2012

Adfiz bepleit uitbreiding van portefeuillerecht

21-09-2012

Adfiz hekelt AFM-voorstel verbod incassorecht

19-09-2012

AFM pleit voor verbod op incassorecht

18-09-2012

Veldsink Groep breidt uit

14-09-2012

Stichting JVM breidt uit

14-09-2012

Rivez neemt twee kantoren over

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl