Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Huis & Hypotheek komt met servicepakketten

Huis & Hypotheek komt met servicepakketten

01-10-2012 10 reacties

Huis & Hypotheek gaat klanten drie servicepakketten aanbieden. Hierin zijn onder meer een periodieke controle op hypotheekrente en...
Huis & Hypotheek gaat klanten drie servicepakketten aanbieden. Hierin zijn onder meer een periodieke controle op hypotheekrente en verzekeringpremies en extra diensten bij schade zijn opgenomen.

De keten biedt een Basis-, een Plus- en een Totaalpakket, in prijs oplopend van € 12,95 tot € 34,95 per maand. De basisversie biedt onder meer een online klantmap, een overstapservice, voor hypotheekklanten elke drie jaar een update van het risicoprofiel, een jaarlijkse premie- en poliscontrole en hulp bij schademelding. In de Plus-variant worden daaraan onder meer toegevoegd een tweemaandelijkse rente- en premiecheck, een driejaarlijkse update van het klantprofiel en een jaarlijks telefonisch updategesprek.

Het meest uitgebreide pakket biedt tevens opschoning van het verzekeringsdossier, een driejaarlijks updategesprek, de administratie en schadeafhandeling voor elders gesloten schadeverzekeringen en een belastingservice inclusief aangifte. Die laatste dienst is bij de andere pakketten voor € 6 (alleenstaande) of € 7 per maand bij te sluiten. Het basispakket biedt diensten voor maximaal drie contracten; per extra contract wordt € 1,95 extra in rekening gebracht. Bij het Pluspakket is het maximum zes contracten.

Volgens directeur Cor Zwaan is het servicepakket "uniek in de markt". "Het biedt de consument de zekerheid dat al zijn financiële zaken doorlopend op orde zijn."

05-10-2012

Kifid bestraft opnieuw slecht vastgelegd hypotheekadvies

05-10-2012

Hypotheekshop pakt handschoen De Boer op

19-09-2012

Easy Life-advies komt hypotheekadviseur duur te staan

19-09-2012

Hypotheekproductie levert een derde in

18-09-2012

Belastingplan: aflossen noodzakelijk voor renteaftrek

17-09-2012

ING schrapt verhoging hypotheekrenteopslag

16-09-2012

'Hypotheekrente kan een kwart lager'

14-09-2012

ING wilde geen uitzondering op prijsleidersverbod

14-09-2012

NMa doet opnieuw onderzoek naar hypotheekmarkt

14-09-2012

Ook bij SNS maandelijks extra aflossen

07-09-2012

Hypotheekshop wil ministerie van wonen

05-09-2012

Hypotheekschuld gegroeid tot 111% BBP

05-09-2012

Kamer verdeeld over aflosplicht hypotheken

27-08-2012

Norm voor meewegen studieschuld bij hypotheek

27-08-2012

Weekers ziet niets in nieuwe huurconstructie voor huizenbezitter

Reacties

03-10-2012 Pollo

AFM geeft aan dat combinatie van abo en provisie voor dezelfde werkzaamheden ongewenst is. HenH kan 't basis abo dan wel op de bole buik schrijven.

03-10-2012 MvP

@Lisare,

Wat een goed abonnement is is eigenlijk heel makkelijk.... wat je erin zet moet je waarmaken!

Prijs vs inhoud is uiteraard ook van belang, maar ik voorspel nu al gezeur vanuit de klant over bepaalde zaken die toch niet gedaan zijn.... en dus in de ogen van de klant reden om het abonnement niet meer te betalen.

Wij werken inmiddels al een paar jaar met abonnementen en hebben het niet te uitgebreid gemaakt en een heel goed systeem om alles bij te houden.

01-10-2012 Lisare

Leuk, maar wat is dan een goed abonnement? Welke inhoud moet dat hebben? Kortom, wat is er in de markt en welke verschillen zijn er?

Prijs is niet belangrijk want die bepaal je zelf aan de hand van je kosten en winstmarge. Dus alleen de mogelijke pakket met hun verschillen.

Ik ben benieuwd?

Wie durft?

01-10-2012 Vrijheid

Breaking News:
Bekostiging
VVd/PvdA zullen de verschillende maatregelen worden bekostigd. Ook de belasting over het afsluiten van verzekeringen gaat naar 21 procent.

WTF????!!!!

01-10-2012 Harold

Sterfhuis constructie.. kwestie van tijd

01-10-2012 adviseur

Huis & Hypotheek was toch al lang failliet???????
Of waren ze slim om de naam snel over te doen naar een ander.

01-10-2012 Het Noorden

Uniek? Nee dat niet als ik naar mijn eigen abonnement kijk. Nodig ? Ja dat wel en ik ben er blij mee. Nu kunnen wij zeggen, kijk de "grote" jongens doen het ook.

01-10-2012 Ben

Zo zo, lang over gedaan?

01-10-2012 Pollo

Knippen plakken verbeteren, en klaar. THNX!

O ja, ik zou in het basis abo ook de provise verwijderen.Vooral omdat de normaal gebruikelijke dienstverlening fors wordt beperkt. 't is maar een tip.

01-10-2012 Sjaak van Sjaan

Ge-ni-aal!

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl