Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › InShared vergoedt zoektocht naar vermist huisdier

InShared vergoedt zoektocht naar vermist huisdier

04-10-2012 18 reacties

InShared heeft aan haar assortiment een verzekering voor hond en kat toegevoegd. De polis uit twee modules: een ongevallendekking en een dekking...
InShared heeft aan haar assortiment een verzekering voor hond en kat toegevoegd. De polis uit twee modules: een ongevallendekking en een dekking bij ziekte van het huisdier. De verzekering vergoedt ook advertentiekosten bij vermissing van kat of hond.

De polis van InShared, onderdeel van Achmea dekt tot € 3.500 per jaar aan schade, met een eigen risico van € 150. Voor de zoektocht bij vermissing geldt een maximum vergoeding van € 250. Er kan ook gekozen worden voor een halve all-risk dekking bij ziekte. Hierbij wordt de zorg voor 50% vergoedt.

De premie is afhankelijk van de leeftijd, het ras en -bij honden- het gewicht. Zo kost de ongevallen dekking voor een Cyperse kater die in 2012 is geboren € 4,50 per maand en de ziektedekking € 17,11. Bij een Burmees uit 2008 kost de ongevallendekking € 4,95 per maand en is alleen een halve all-risk dekking mogelijk die de dierenbezitter € 8,47 kost.

Honden ouder dan 8 jaar en katten ouder dan 10 jaar zijn van de verzekering uitgesloten.

19-09-2012

InShared beloont beste idee met gratis verzekering

Reacties

06-10-2012 advocaatje

Op dit forum gaat het regelmatig over de reikwijdte van zorgplicht en de invulling die daaraan wordt gegeven door AFM en rechter. Uiteindelijk is de mening van de rechter natuurlijk doorslaggevend. Dit soort verzekeringen kunnen dan wel eens vervelende consequenties hebben. Bijvoorbeeld: ben je als tp tekort geschoten indien je je totaalklant niet hebt gewezen op de mogelijkheid van een dergelijke verzekering en de kat of hond moet een dure operatie ondergaan?

05-10-2012 RTKS

Dit soort berichten kan ik niet echt serieus nemen, zie ook mijn eerder posting.

Daarom een kort (flauw) grapje:
Komt een goudvis bij de dokter. Zegt de dokter;" ik zie het al, uit de kom."

Fijn weekend.

05-10-2012 simon

elke huisdierenbezitter weet dat er zo af en toe medische kosten worden gemaakt en elke weldenkende huisdierenbezitter reserveert een paar honderd euro voor dergelijke uitgaven. Maar ook bij Inshared geldt: als er iets gebeurt, dan geeft de verzekering niet thuis. € 3.500 is echt onvoldoende.

05-10-2012 diervriendelijk

Tja, of je nou door de hond of de kat wordt gebeten; het kost allebei geld. En dat kost dit verzekeringsproduct ook, veel geld in verhouding tot de geboden dekkingsgraad.

04-10-2012 Debeurs

Ik spring in dit gat in de markt en wordt katten/honden zoeker! Debeurs, voor al uw Cat & Dog -bountyhunting.

04-10-2012 karel de kleine

Pollo
Je hebt duidelijk een punt
Ik schiet in mijn eigen voet.

04-10-2012 Rene

@Eric
inderdaad goed lezen. De discussie op het forum ging over de opsporingspremie, het artikel noemt ook nog de andere kosten en daar ging de discussie nu juist niet over.

04-10-2012 eric

@ Rene

Ik moet goed lezen ?

"De polis uit twee modules:
een ongevallendekking en een dekking bij ziekte van het huisdier.

De verzekering vergoedt OOK ) !!!' advertentiekosten bij vermissing van kat of hond. "

04-10-2012 Maaike

Wat een azijn reacties allemaal.

Onzin of geen onzin, toekomst zal moeten uitwijzen of de consument dit product omarmt.

04-10-2012 RTKS

Ik zie dat het konijn niet verzekerd is, das jammer.
Dan toch maar de hond in de pot.

Meer items (1-10 van 18)

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl