Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Internationale volmacht voor Voogd & Voogd

Internationale volmacht voor Voogd & Voogd

27-09-2012 3 reacties

In het Franse Le Mans heeft serviceprovider Voogd & Voogd haar 20e volmacht-overeenkomst getekend met het Franse Covea. Deze groep van verzekeraars...
In het Franse Le Mans heeft serviceprovider Voogd & Voogd haar 20e volmacht-overeenkomst getekend met het Franse Covea. Deze groep van verzekeraars heeft in Frankrijk een marktaandeel van 25% in automotive verzekeringen.

In de opstart van de samenwerking zal Voogd & Voogd zich eerst richten op automotive gerelateerde producten (affinity producten), zoals garantieverzekeringen voor voertuigen. Het Franse Covea heeft een leidende positie in schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen in Frankrijk. Onderdeel van het concern zijn de onderlinge verzekeringsmerken MAAF, MMA en GMF. De groep heeft in Frankrijk meer dan 10,6 miljoen leden en klanten en boekte ultimo 2011 een totaal bruto premie-inkomen van € 14,3 miljard.

Reacties

28-09-2012 Cisco J. Medeiros da Palma Barao

Proficiat mannen!

28-09-2012 simon

@ Adriaan
Er zijn wel meer volmachtbedrijven met buitenlandse volmachten; o.a. Driessen Assuradeuren en Raetsheren. Helemaal uniek is het niet; maar wel bijzonder. Een mooie stap voor Voogd & Voogd.

28-09-2012 Adriaan

Zozo, goed bezig V&V! Zouden ze hiermee een trend zetten? Dat straks meerdere volmachtbedrijven als SAA hen straks volgen?

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl