Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Jan Tamerus actuaris van het jaar

Jan Tamerus actuaris van het jaar

04-10-2012 3 reacties

Jan Tamerus is door detacheringsbureau FTE Actuarieel tijdens de jaarlijkse Actuarisdag uitgeroepen tot Actuaris van het jaar 2012. Tamerus is...
Jan Tamerus is door detacheringsbureau FTE Actuarieel tijdens de jaarlijkse Actuarisdag uitgeroepen tot Actuaris van het jaar 2012. Tamerus is Master Actuaris bij pensioenuitvoerder PGGM en lid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid en het pensioenbestuur van de Stichting van de Arbeid.

Ronald Latenstein, CEO van SNS Reaal, prees als juryvoorzitter Tamerus om zijn "visie, durf en vasthoudendheid". "Met zijn proefschrift Defined Ambition, geeft hij de kaders aan van de toekomst van het Nederlandse pensioenstelsel", aldus Latenstein. "De aanbevelingen die hij doet in dit proefschrift vertonen grote overeenkomsten met de sleutelelementen uit het recent gesloten Pensioenakkoord. Niet verwonderlijk omdat Jan een actieve bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming."

Reacties

05-10-2012 Jan Tamrus

hier had ik niet op gerekend!!

05-10-2012 Arnold

Ja jongens, op Jan kun je 'rekenen'.

Mooie titel, maar of je er nou echt trots op kunt zijn? Actuaris heeft toch een saaie uitstraling, en met deze titel ben je beste saaie.

Maar even zo goed, gefeliciteerd Jan.

05-10-2012 Je collega's

Dit wordt een hele, hele grote!

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl