Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › LetselschadeNews licht schaderegelaars gratis voor

LetselschadeNews licht schaderegelaars gratis voor

08-10-2012 0 reacties

Belangenbehartigers en schaderegelaars van personenschade krijgen voortaan gratis het consumentenblad LetselschadeNEWS thuis. Het blad hoopt...
Belangenbehartigers en schaderegelaars van personenschade krijgen voortaan gratis het consumentenblad LetselschadeNEWS thuis. Het blad hoopt hiermee te bereiken dat de professionals dan beter op de hoogte zijn van "positief slachtofferschap en actieve schaderegeling".

“Aangezien belangenbehartigers en schaderegelaars degenen zijn die direct betrokken zijn bij het herstelproces van een slachtoffer en de afhandeling van een letselschadezaak, zijn zij ook bij uitstek degenen die met de slachtoffers zelf het magazine zouden moeten lezen", aldus  Rob Vermeeren, hoofdredacteur LetselschadeNEWS. De komende twee edities worden gratis verspreid onder belangenbehartigers en schaderegelaars, waarbij zij zich via de site van het blad kunnen opgeven voor een gratis abonnement.

25-09-2012

No cure, no pay-zaak SM-meesteres niet naar Hoge Raad

11-06-2012

Wegwijzer voor letselschadeslachtoffers

06-06-2012

Medische Paragraaf toegevoegd aan GBL

02-05-2012

Achmea verlangt permanente educatie letselschadebehandelaars

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl