Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Nederlands Pensioenbureau stoot consultancypraktijk af

Nederlands Pensioenbureau stoot consultancypraktijk af

25-09-2012 2 reacties

Het Nederlands Pensioenbureau (NPB) gaat een deel van de consultancyactiviteiten afstoten. Het bureau wil zich alleen nog maar bezighouden met...
Het Nederlands Pensioenbureau (NPB) gaat een deel van de consultancyactiviteiten afstoten. Het bureau wil zich alleen nog maar bezighouden met ondersteuning en opleiding in de pensioenadviespraktijk.

"Wij blijven wel consultancyactiviteiten uitvoeren, doch uitsluitend als ondersteuning aan pensioenadviseurs die een beroep op NPB doen als zijnde bureau vaktechniek", aldus het bureau uit Dordrecht. Door de toenemende complexiteit van pensioenadvies en de hogere eisen wordt vaker een beroep gedaan op het bureau vaktechniek van de NPB voor ondersteuning bij adviestrajecten. "Dit rechtvaardigt onze keuze om te focussen op het ondersteunen van pensioenadviseurs", aldus directeur Paul van der Heide. "Hierbij past een eigen consultancyorganisatie met rechtstreekse klantbenadering niet langer binnen onze kernactiviteiten."
De consultancypraktijk wordt overgenomen door accountantskantoor Foederer in Eindhoven. Bram Krijnen, nu partner in NPB, treedt als partner toe tot het pensioenadviesbedrijf van Foederer.

09-01-2012

AdviesNet Noord-Nederland besteedt pensioenadvies uit

09-01-2012

PensioenSupport met portefeuillebescherming

Reacties

03-10-2012 kooos

Echt onze Paul wordt met de dag gelukkiger om te zien!

26-09-2012 Joost

Tja, toch wel een vreemd bericht eigenlijk, Je had met de splitsing van Paul en Bram ook gewoon 2 bedrijven kunnen maken, waarom doen ze het dan van de hand en komt er een andere partij bij? Weet waarschijnlijk het antwoord wel.

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl