Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Nieuwe eigenaar voor Cunningham Lindsey

Nieuwe eigenaar voor Cunningham Lindsey

02-10-2012 0 reacties

Expertisebedrijf Cunningham Lindsey, in ons land actief met ruim 300 medewerkers, krijgt in investeringsmaatschappij CVC Capital Partners een...
Expertisebedrijf Cunningham Lindsey, in ons land actief met ruim 300 medewerkers, krijgt in investeringsmaatschappij CVC Capital Partners een nieuwe meerderheidsaandeelhouder. De huidige eigenaren Stone Point Capital (51%) en Fairfax (45%) houden een minderheidsbelang, net als het management van Cunningham Lindsey.

"Het is heel gebruikelijk dat investeringsmaatschappijen een bedrijf na vijf jaar weer aan een andere investeerder verkopen", zegt communicatiemanager Marianne van der Voort. Voor ons land heeft de aandelenoverdracht geen directe gevolgen. "We krijgen wel meer ruimte om te investeren en dat kan niet iedereen zeggen tegenwoordig."

CVC Capital heeft wereldwijd belangen in zo'n zestig bedrijven, onder meer in de Engelse verzekeraar Brit Insurance. In ons land heeft het bedrijf aandelen in softwarebedrijf Raet, bouwbedrijf Volker Wessels Stevin, zorgbedrijf Accordis en afvalverwerker Van Gansewinkel.

16-07-2012

Van Dijck naar CED Claims Services

10-07-2012

Contra-experts kritisch over visie Verbond op schaderegeling

03-07-2012

'Verbond doet niets met praktijkvoorbeelden schaderegeling'

02-07-2012

Verzekeraars werken aan betere schadeafhandeling

16-04-2012

Cor van den Berg start eigen consultancybedrijf

03-04-2012

Nivre wil imago van expert oppoetsen

27-03-2012

Dekra neemt Nederlandse tak Global Re over

22-03-2012

CED neemt Spaans letselbureau Tebex Daño Corporal over

19-03-2012

Rialto gaat schades weer in eigen huis afhandelen

21-02-2012

Univé wil zeggenschap over herverzekeraars

23-12-2010

Schadecoach gaat consument bijstaan bij schadeafwikkeling

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl