Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › NN geeft vervolg aan pensioenavonden

NN geeft vervolg aan pensioenavonden

26-09-2012 0 reacties

Nationale-Nederlanden gaat een vervolg geven aan de pensioenavonden die de verzekeraar het afgelopen jaar organiseerde voor klanten met een...
Nationale-Nederlanden gaat een vervolg geven aan de pensioenavonden die de  verzekeraar het afgelopen jaar organiseerde voor klanten met een expirerende lijfrentepolis. Volgens de verzekeraar voorzien de avonden in een behoefte en konden de eerste uitvoeringen op veel waardering rekenen.

Onder de naam ‘Blik op Pensioen’, organiseerde NN het afgelopen jaar samen met verzekeringsadviseurs bijeenkomsten in Rotterdam, Ede, Amsterdam en Den Haag. Hier kwamen in totaal zo'n 750 klanten op af die het programma -een inleiding en vier workshops- gemiddeld met een ruime 8 beoordeelden

“We hebben nu vier bijeenkomsten georganiseerd die erg goed gewaardeerd zijn. We willen hier zeker een vervolg aan geven en gaan kijken hoe we dit voor veel meer mensen mogelijk kunnen maken,” aldus marketingdirecteur Edwin Smaal.

19-09-2012

NN brengt zwevende pensioencontracten onder

02-01-2012

NN heeft vergunning voor PPI binnen

09-09-2011

Slechts 38% van dga's heeft een aov

19-07-2011

NN met pensioenbus langs de stranden

17-03-2011

Den Boer leidt pensioenbedrijf NN

03-03-2011

NN stuurt pensioenbus het land in

09-07-2010

Multimediair brengt TomTom bij NN

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl