Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Onderlinge 's-Gravenhage in december provisieloos

Onderlinge 's-Gravenhage in december provisieloos

08-10-2012 3 reacties

Levensverzekeraar Onderlinge 's-Gravenhage voert per 7 december, vooruitlopend op het provisieverbod voor complexe producten, provisieloze tarieven...
Levensverzekeraar Onderlinge 's-Gravenhage voert per 7 december, vooruitlopend op het provisieverbod voor complexe producten, provisieloze tarieven in voor alle levenpolissen die op of na die datum worden gesloten.

De wijziging geldt voor alle nieuwe polissen waarbij het acceptatiebericht later dan 6 december per e-mail of op papier is ontvangen door deelnemer of verzekeraar. "Dit geldt ook als een mutatie van een bestaande verzekering op een nieuwe verzekering moet worden verwerkt." Voor alle niet-contractuele wijzigingen van een bestaande verzekering wordt een nieuwe, provisieloze verzekering gesloten.
De behandeling van terugboekingen van nog niet verdiende provisies bij mutaties op bestaande verzekeringen verandert niet. "Ook als de verzekering zelf door de mutatie provisieloos wordt, boeken wij eventuele nog niet verdiende provisies alleen terug als wij dat nu ook zouden doen. Verder respecteren wij voor een nieuwe provisieloze verzekering de verdientermijn van de oorspronkelijke verzekering."

21-09-2012

Kifid bestraft onvoldoende vastleggen fondsadvies

19-09-2012

Consument vindt levenpolis te duur en te ingewikkeld

14-09-2012

Onderlinge 's-Gravenhage snijdt in organisatie

14-09-2012

Goudse stort compensatie beleggingspolis direct

11-09-2012

AFM pleit voor regelgeving huisfondsen verzekeraars

28-08-2012

'Vette streep onder woekerpolisaffaire'

27-08-2012

Individuele levenproductie 16% achteruit

27-08-2012

Nieuwe risicopolis NN biedt afkoopwaarde

27-08-2012

Verkoopmachine Conservatrix draait op volle toeren

31-07-2012

DIL-vergelijker VKG zonder provisie

03-07-2012

Lage rekenrente leidt tot verlies Conservatrix

12-06-2012

Banksparen goed voor 60% markt individuele vermogensopbouw

05-06-2012

Erasmus vernieuwt Garantie Plan

16-05-2012

Klant loopt duizenden euro's mis bij afkoop ABC-polis

27-04-2012

Winst Legal bijna vervlogen

Reacties

09-10-2012 Tim

Bijna stil dan.

09-10-2012 het Zuiden

@ Tim, echt niet....wat denk je van een direct ingaande lijfrente ?? Ik wil zoiets niet langer dan 5 jaar uitgekeerd krijgen....en dat doe ik mooi via een polis met garantie.En de rest inderdaad via banksparen.....

09-10-2012 Tim

En toen viel de levenproductie helemaal stil.

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl