Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Platform iLetsel beschikbaar voor complete letselschadebranche

Platform iLetsel beschikbaar voor complete letselschadebranche

28-09-2012 1 reactie

Het platform iLetsel.nl wordt opengesteld voor iedereen die professioneel betrokken is bij de letselschadebranche. Het platform was tot nu toe...
Het platform iLetsel.nl wordt opengesteld voor iedereen die professioneel betrokken is bij de letselschadebranche. Het platform was tot nu toe alleen beschikbaar voor kantoren die via dit platform ook dossiers opbouwden en het als dossierverwerkingssysteem gebruiken. Nu wordt het platform (exclusief de dossieroptie) opengesteld voor een breder publiek.
Deelnemers aan het platform en het netwerk moeten zich wel registreren, zodat duidelijk is dat zij professioneel betrokken zijn bij de branche. iLetsel heeft alle informatie over de letselschadebranche bijeengebracht op dit platform en daar beschikbaar gesteld. De letselschadeslachtoffers krijgen als volgende stap zelf, op een afgesloten deel, een eigen communicatiemogelijkheid, waar zij ervaringen kunnen uitwisselen en hun verhaal met andere slachtoffers kunnen delen.

Reacties

25-10-2013 ffghfg

fghg [url=http://www.gjhreplicajk.org/]gjreplicahk[/url] http://www.dhfdfjsjf.net/

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl