Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Rabobank ziet kleine groei bij intermediair

Rabobank ziet kleine groei bij intermediair

09-10-2012 1 reactie

Volgens het jongste brancherapport van de Rabobank heeft het intermediairbedrijf vorig jaar "licht positief" afgesloten. "Voor 2012 blijft de druk...
Volgens het jongste brancherapport van de Rabobank heeft het intermediairbedrijf vorig jaar "licht positief" afgesloten. "Voor 2012 blijft de druk op de markt groot, waardoor een krachtig herstel uitblijft. Voor 2012 wordt een beperkte groei verwacht van 0,5% tot 1,5%. Dit wordt vooral veroorzaakt door prijsstijgingen."

De bank denkt dat het intermediair meer aandacht voor en bezoek aan klanten nodig heeft om klanten aan zich te binden. Daarnaast verwacht de Rabobank dat klanten komend jaar meer producten bij één adviseur zullen gaan sluiten omdat zij anders steeds opnieuw advieskosten moeten betalen. "Voor tussenpersonen ligt hier de kans om een totaalrelatie aan te gaan."

Verder zal er meer aandacht komen voor marketing en communicatie en liggen er vooral in de mkb-markt kansen voor het intermediair, zo voorspelt de Rabobank.

09-10-2012

AFM legt boeteregime uit

09-10-2012

'Financieel product moet verplicht eenvoudig en goedkoop'

05-10-2012

Anker stoot deel zakelijke portefeuille af

05-10-2012

Honderste Eco-Polis uitgereikt

05-10-2012

BNP Paribas Cardif ondersteunt intermediair bij BGFO 3

04-10-2012

Adfiz doet tegenvoorstel aan Verbond over garantieregeling

03-10-2012

Verbond wil vangnetregeling voor klanten intermediair

03-10-2012

Financiën kijkt naar alternatief fiscale aftrek advieskosten

24-09-2012

Lelystad papieren uitvalsbasis voor Cinjees

24-09-2012

Adfiz bepleit uitbreiding van portefeuillerecht

21-09-2012

Adfiz hekelt AFM-voorstel verbod incassorecht

19-09-2012

AFM pleit voor verbod op incassorecht

18-09-2012

Veldsink Groep breidt uit

14-09-2012

Stichting JVM breidt uit

14-09-2012

Rivez neemt twee kantoren over

Reacties

09-10-2012 Eise

Succes in de MKB markt, dat willen we allemaal wel. Maar helaas of ze stoppen, vallen om en zijn over het algemeen loyaal aan hun TP.

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl