Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Radar duikt in pakketverzekering

Radar duikt in pakketverzekering

08-10-2012 37 reacties

Tros Radar werpt vanavond een kritische blik op de pakketverzekering. Het consumentenprogramma vraagt zich af of je wel goedkoper uit bent als je...
Tros Radar werpt vanavond een kritische blik op de pakketverzekering.  Het consumentenprogramma vraagt zich af of je wel goedkoper uit bent als je alle schadeverzekeringen bij één aanbieder onderbrengt.
"Veel verzekeraars bieden pakketverzekeringen aan. Als consument heb je daarmee lekker handig bij één verzekeraar alles geregeld. Met een pakketkorting van rond de 12% denk je bovendien een goede deal te hebben gesloten. Maar is dat ook zo?" Radar vertelt in de uitzending uit hoeveel geld kan worden bespaard door verzekeringen bij verschillende maatschappijen onder te brengen. (20.30 uur, Nederland 1)

02-04-2012

Autoverzekeringen bij Radar

Reacties

10-10-2012 Linda

Ach een trainingspak van Nike heeft ook een andere prijs dan een trainingspak van de hema. Maar het blijft een trainingspak zal ik maar zeggen, maar wil jij nike schoenen onder je maatpakdragen?

10-10-2012 collega

@ Jan
Gelukkig dat Mw. Hertsenberg nog bestaat. Zolang tussenpersonen zich adviseur noemen terwijl het gewoon platte productverkopers zijn, is een programma als Radar hard nodig???

Hahaha. ok, dan doe jij lekker wat zij zegt. ga voor je WA ( je autoverzkeering) naar maatschappij a, voor de verhaalsdekking naar maatschappij b, en voor de inzittendendekking naar maatschappij c. vervolgens wordt je goed aangereden, heel veel succes met al je claims bij verschillende maatschappijen, die dus aansluitend dekking moeten gaan verlenen. en dat voor je besparing van 10 centjes. en wij zijn de productverkopers??? whahahah
Radar is top!! :)

10-10-2012 Jeroen

En wie zijn de gasten van vanavond?
Er zit wel een puntje van waarheid. Vergelijk OHRA.nl eens met verzekeruzelf.nl dan schrik je je helemaal lam.

10-10-2012 Daan

Goedkoop scoren voor de kijkcijfers met een kop vol rimpels dat is wel aan Antoinette besteed.

09-10-2012 onafhankelijk commentator

Het is een CONSUMENTENprogramma, met een eigen doelgroep, die continu hetzelfde blijft. Ben Radar dankbaar dat ze je aan het werk houden, want de klant komt bij jou en vraagt of het allemaal wel klopt? 'Dus als ik u goed begrijp wilt u uw pakket opzeggen, de laagste premie betalen en geen advies+ service? Dan mag u hier tekenen, maar het is niet mijn advies!'. Hoeveel van jouw klanten tekenen er? :-) De mensen die klant zijn bij Hordijk zijn niet de tp-klant, laat staan de klant van de adviseur. Overigens, geen enkel commentaar gaat over wat je hier nou van kan leren. Worde de meeste pakketten gesloten o.b.v. passend advies? Of is het gewoon makkelijk klikken in de software ...?
Juist ja.

09-10-2012 Pierre

waar staat de strooppot voorIndepender of de Verzekeringssite?
Zoek de goedkoopste....
duizenden mensen gingen u reeds voor....

u maakt dan ook mogelijk de verkeerde keuze als je op dat soort leuzen ingaat..

welke consument weet echt inhoudelijk veel over verzekeringen
de consument wordt de prijshoek ingedreven ipv passend advies en service.
daar spinnen Independer en de Verzekeringssite goed garen mee.
)wordt dat ookj niet uit het oogverloren=='


09-10-2012 Jan

Gelukkig dat Mw. Hertsenberg nog bestaat. Zolang tussenpersonen zich adviseur noemen terwijl het gewoon platte productverkopers zijn, is een programma als Radar hard nodig.

09-10-2012 Ome Joop

Centraal Beheer geeft wel 35% collectiviteitskorting zou ik daar teveel betalen?
Op mijn zorgpolis ontvang ik collectioviteitskorting zou iik daar genept worden? Mag dat wel?

09-10-2012 martin

Dit wordt het "Woekerpakketpolisdossier".
mooi woord voor scrabble!

09-10-2012 Bertus

Ik begrijp niet dat mw. Hertsenberg nog altijd serieus wordt genomen. Dit is gewoon armoede wanneer je niets beters weet te bedenken dan dit uit te zenden. Wederom wordt de klant de dupe die afgaat op wat die wijsneus verkondigd. Stel je nu alleen eens voor dat je inboedel bij maatschappij A en je opstal bij maatschappij B verzekerd hebt. Alleen de discussie al over wat er nu bij de 1 onder de dekking valt en bij de ander niet en andersom. Alles bij 1 voorkom je hiaten en overlappingen. Ook al zou het een fractie duurder zijn dan nog is het aan te raden.

Meer items (1-10 van 37)

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl