Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Randstad-pensioenen naar AZL

Randstad-pensioenen naar AZL

05-10-2012 0 reacties

Het ondernemingspensioenfonds Flexsecurity van de Randstad Groep kiest AZL als nieuwe pensioenuitvoerder. Per 1 januari 2013 verzorgt AZL de...
Het ondernemingspensioenfonds Flexsecurity van de Randstad Groep kiest AZL als nieuwe pensioenuitvoerder. Per 1 januari 2013 verzorgt AZL de administratie voor 350.000 deelnemers in de defined contribution-regelingen van Flexsecurity pensioen.

Het ondernemingspensioenfonds is van plan het fonds om te zetten in een Premie Pensioen Instelling (PPI). Die claimt met 350.000 deelnemers de grootste PPI van Nederland te worden.

Bij de selectieprocedure wogen de automatiseringsgraad en flexibiliteit van het administratieve systeem bij de nieuwe uitvoerder zwaar mee. AZL heeft een praktijktest moeten uitvoeren. Met deze nieuwe klant erbij administreert AZL voor bijna een miljoen mensen het pensioen.

28-06-2012

Pensioenuitvoerder AZL waarschuwt voor groeiend AOW-gat

04-04-2011

Arthur van der Wal directeur pensioenbedrijf AZL

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl