Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Stemmen voor ‘Het Beste Zorgidee’

Stemmen voor ‘Het Beste Zorgidee’

27-09-2012 0 reacties

ONVZ heeft bijna 400 inzendingen ontvangen voor ‘Het Beste Zorgidee 2012’, een wedstrijd om het publiek van Nederland mee te laten denken over de...
ONVZ heeft bijna 400 inzendingen ontvangen voor ‘Het Beste Zorgidee 2012’, een wedstrijd om het publiek van Nederland mee te laten denken over de verbetering van de zorg. De winnaar van ‘Het Beste Zorgidee’ ontvangt op 29 oktober een cheque ter waarde van €10.000.

Erno Kleijnenberg, voorzitter van de Raad van Bestuur bij ONVZ Zorgverzekeraar, maakte deze week de zeven genomineerden bekend. Doktersassistente Louise Kamphorst vindt dat zorgprofessionals hun cliënten moeten attenderen op thuisarts.nl. Verpleegkundige Ella van Santen diende de ‘bezuinigingscoach’ in: een consumentenmeldpunt voor onnodige verspilling in de zorg. Philip Boerebach vindt dat niet alleen huisartsen maar ook specialisten huisbezoeken moeten afleggen. Nu worden patiënten vaak met een dure ambulance naar de specialist vervoerd. Harry Jan Keizer heeft het idee ‘Het Rijdend Beweegcentrum’ ingediend. Jan van Oirschot pleit voor de invoer van navulbare insulinepennen voor diabetespatiënten. Deze zijn goedkoper en ze besparen onnodig chemisch afval uit. Marieke Fennema en Diny Kiesenberg dienden ieder apart een idee in om te komen tot een eenduidige vorm en kleur van generieke medicijnen. Verschillende vormen of kleuren kunnen verwarrend werken voor patiënten. Op www.hetbestezorgidee.nl kan nu gestemd worden op deze ideeën. De jury neemt het aantal stemmen mee in de eindbeoordeling.

12-09-2012

ONVZ schrapt eigen risico diëtist en stoppen met roken

08-08-2012

ONVZ tafelt met adviseurs

17-07-2012

ONVZ introduceert online fysiotherapie voor particulieren

08-05-2012

ONVZ berekent voor consumenten 'lijfstijl-score'

07-05-2012

Beursdip remt resultaat ONVZ

27-01-2012

ONVZ tegen wil en dank direct

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl