Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Tijdelijke verlaging kosten Goudse Bedrijfspensioen

Tijdelijke verlaging kosten Goudse Bedrijfspensioen

05-10-2012 3 reacties

Zowel bestaande als nieuwe relaties van De Goudse gaan lagere uitvoeringskosten betalen voor het Bedrijfspensioen. Per 1 oktober betaalt een...
Zowel bestaande als nieuwe relaties van De Goudse gaan lagere uitvoeringskosten betalen voor het Bedrijfspensioen. Per 1 oktober betaalt een deelnemer voor € 8,50 (€ 10) en voor het Goudse Bedrijfspensioen+ € 10 (€ 20). De actie loopt tot het einde van het jaar.

Bestaande klanten en klanten die zich voor 1 januari aanmelden, profiteren van de verlaging gedurende de rest van de looptijd. Na die datum gaan de uitvoeringskosten voor nieuwe klanten weer naar het oude niveau. "Het is weer pensioenseizoen en op deze manier willen wij ons pensioen wat meer onder de aandacht brengen", aldus De Goudse.

De verzekeraar zegt geen andere kosten te rekenen dan alleen deze uitvoeringskosten. Wijzigingen, zoals een echtscheiding of waardeoverdracht, worden zonder extra kosten doorgevoerd. Er zijn ook geen kosten als een werknemer uit dienst gaat.

Als voordelen van het bedrijfspensioen noemt De Goudse de laagste beleggingskosten in de markt, eenvoudige online administratie en het extra rendement door overlevingswinst. "De beschikbare premie gaat voor 100% naar de pensioenopbouw van de deelnemer."

23-07-2012

De Goudse geeft advieskosten terug aan werkgever

Reacties

06-10-2012 Klaas

Dat men nog van deze malle polissen wil afsluiten want omzet en winst staat voorop bij verzekeraars en klanten kunnen kapot vallen zodra de verzekeraars de poen binnen hebben. Zieke bedrijven!

05-10-2012 De Gochelaaar is ook wakker

En hoe zit het dan met de aankoopkosten, verkoopkosten, fondsadministratiekosten, fondsbeheerkosten, provisies, verzekeringskosten, kosten versleuteld in de aanvullende verzekeringen? En de veel te hoge premies aanvullende verzekeringen? Verstopte provisies in de aanvullende verzekeringen? Verstopte kosten in de huisfondsen? Ach, hou die 8,50 euro dan ook maar!

05-10-2012 Waus

Een structurele verlaging van de kosten lijkt mij gepaster. Veel te duur!

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl