Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Univé Rechtshulp vindt nieuwe directeur bij Arag

Univé Rechtshulp vindt nieuwe directeur bij Arag

09-10-2012 0 reacties

Univé heeft Martijn van Baalen (47) met ingang van 15 november benoemd als directeur van Stichting Univé Rechtshulp (SUR). Van Baalen is als...
Univé heeft Martijn van Baalen (47) met ingang van 15 november benoemd als directeur van Stichting Univé Rechtshulp (SUR). Van Baalen is als eindverantwoordelijke voor de rechtsbijstandsverlener van Univé de opvolger van Wytze de Vries, die de functie vanaf 2002 vervulde.

Martijn van Baalen is afkomstig van Arag, waar hij de laatste 7 jaar als directeur Financiën en Operaties werkzaam was. Daarvoor heeft hij diverse functies in de financiële dienstverlening vervuld, met name op het gebied van financiën en bedrijfsvoering.
"Ik heb er veel zin in om bij Univé aan de slag te gaan", aldus Van Baalen. "Univé heeft een uitstekende naam, als verzekeraar en als rechtsbijstandverlener. De manier waarop er invulling wordt gegeven aan het klantbelang is voor mij het belangrijkste. Bovendien vind ik het organisatieconcept van Univé – een  coöperatie – een prachtig concept."

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl