Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Verbond: weinig schade door stormweer

Verbond: weinig schade door stormweer

25-09-2012 1 reactie

De lichte storm die gisteravond in grote delen van het land woedde heeft weinig schade aangericht. Het Verbond van Verzekeraars schat de schade op...
De lichte storm die gisteravond in grote delen van het land woedde heeft weinig schade aangericht. Het Verbond van Verzekeraars schat de schade op minder dan € 1 mln. In deze raming is eventuele schade in de land- en tuinbouw nog niet opgenomen.

Vooral het midden en zuiden hadden last van de storm. De brandweer kreeg tientallen meldingen van schade, vooral door afgewaaide dakpannen en omgevallen bomen.
De stormschade is vermoedelijk lager dan de schade die afgelopen weekend werd aangericht in Haren, waar duizenden mensen op een via Facebook aangekondigd verjaardagsfeestje afkwamen. Het Verbond raamt die schade op "een of enkele miljoenen".

08-10-2012

'Overstap naar goedkopere verzekering niet altijd mogelijk'

04-10-2012

Adfiz doet tegenvoorstel aan Verbond over garantieregeling

03-10-2012

Verbond wil vangnetregeling voor klanten intermediair

21-09-2012

'Generieke zorgplicht betekent generieke rechtsonzekerheid'

31-08-2012

'Verhoging assurantiebelasting maakt verzekering onbetaalbaar'

Reacties

25-09-2012 Joost

Dan hebben ze in Haren net zoveel schade aangericht als de storm van afgelopen nacht!

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl