Kluwer Assurantie Magazine

HomeNieuws › Nederland › Westenburg Assurantiën breidt uit

Westenburg Assurantiën breidt uit

02-10-2012 2 reacties

Het Bredase Westenburg Assurantiën heeft per 1 juli de portefeuille van Vroon Assurantiën uit Roosendaal overgenomen. De portefeuille van ca. 1.000...
Het Bredase Westenburg Assurantiën heeft per 1 juli de portefeuille van Vroon Assurantiën uit Roosendaal overgenomen. De portefeuille van ca. 1.000 relaties wordt geïntegreerd binnen het bestaande kantorennetwerk van Westenburg. Ook de twee medewerkers van Vroon gaan over naar de nieuwe eigenaar.

Vroon Assurantiën bestond al sinds 1906 en richtte zich voornamelijk op zakelijke relaties in Zuid-Nederland. Westenburg is een van de grotere assurantietussenpersonen van Zuid-Nederland met, behalve de hoofdvestiging in Breda, ook vestigingen in Roosendaal, Halsteren en Oosterhout. Westenburg heeft nu 17.000 relaties in de boeken en verwacht dit jaar een omzet van € 5,8 mln te behalen.

Reacties

02-10-2012 Jan Rodenburg

Wij wensen u van harte geluk met deze stap,
een groet namens het team van Nationale Waarborg

02-10-2012 Annemarie Onstein

Gefeliciteerd Westenburg Assurantien!

Groeten uit Doorn,
Onstein en Zoon BV

Reageer 

Wilt u reageren, vul dan de onderstaande velden in. Uw e-mailadres wordt niet op onze website weergegeven.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Graag wijzen wij u voor het plaatsen van uw reactie op onze gedragsregels:

 

Als nieuwsmedium biedt AM lezers op deze website de gelegenheid op nieuwsberichten te reageren. De inhoud van deze reacties valt onder de verantwoordelijkheid van die lezers.

Het mailadres van de verzender van de reactie wordt niet op de website getoond; dit dient wel een eigen en actief mailadres te zijn. Het wordt gewaardeerd als lezers reacties onderschrijven met hun werkelijke naam en toenaam; er kunnen echter redenen zijn om een reactie anoniem te plaatsen.

Dat meningen op deze wijze op AM Web worden gepubliceerd, impliceert niet dat die door de redactie worden ondersteund. Evenmin staat de redactie in voor het waarheidsgehalte van beweringen. Reacties worden verwijderd als zij strijdig zijn met de wet, bedreigingen bevatten, beledigingen in de persoonlijke sfeer herbergen, fatsoensnormen overschrijden, herhaaldelijk worden geplaatst, inhoudelijk niets met het nieuwsbericht te maken hebben of commercieel van aard zijn.

 

Beveiligingscode niet zichtbaar? Dit probleem doet zich vooral voor bij gebruik van de jongste Internet Explorer. Het kan doorgaans worden opgelost door rechts naast het URL-raampje bovenin op de (nieuwe) knop 'Compatibiliteitsweergave' te klikken (groengerande afbeelding van doorgescheurd blaadje).

 

Contact met de redactie? Mail naar:  redactie@amweb.nl

WILT U DIRECT INLOGGEN OP AMJURISPRUDENTIE?

Assurantiemagazine is een product van Kluwer - © www.amweb.nl